پودر قهوه ترک

مرکز پخش پودر قهوه ترک

پودر قهوه ترک از گیاه کافِئا بدست می آید. امکان رشد برای این گیاه فقط در نواحی گرمسیر وجود دارد. این گیاه گل های سفید رنگی دارد و شکل میوه آن هم به صورت تخم مرغ است. مرکز پخش این محصولات با استفاده از بسته‌بندی های شکیل و کاتالوگ فروش سعی در ارائه این محصولات با ارزش هستند. شعار اصلی آنها کیفیت بالای پودرهای قهوه به شمار می رود.

مرکز پخش پودر قهوه ترک

مراحل تولید پودر قهوه ترک

مراحل تولید پودر قهوه ترک اولین قدم در فرایند فرآوری دانه های قهوه، تولید پودر این دانه ها با روش های مختلف طبیعی، شستن و عسلی به شمار می رود. تولید پودر قهوه ترک با کمک جدا کردن و خشک نمودن و در آخر هم غربال کردن دانه ها حاصل می شود.

پس از برداشت محصول، با پاک‌سازی دانه های قهوه از سنگ، چوب و دیگر ضایعات موجود در دانه های قهوه کار تولید را آغاز کنید. سپس دانه های قهوه را تفت دهید تا برشته شوند بدین ترتیب پودر قهوه ای دانه برشته با آسیاب کردن حاصل می شود. در واقع مراحل تولید پودر قهوه ترک شامل چیدن، خشک کردن، مرتب کردن، برشته کاری است.

خشک کردن دانه های قهوه را با آفتاب و یا دستگاههای مخصوص که در بازارها است انجام دهید. برشته کاری دانه های قهوه را با حرارت دادن دانه های به ثمر برسانید یا با دستگاههای صنعتی موجود در بازارها که با توجه به استاندارد لازم تفت را انجام می دهند.

می توانید پودر قهوه ترک را با روش فرآوری شسته هم بدست آورید. در این حالت دانه را از گیاه جدا کنید. چون دانه با موسیلاژ همراه است برای جدا سازی موسیلاژ از دانه ها ه از حوضچه های تخمیر اسنفاده کنید با شناور کردن در این حوضچه ها عمل جدا سازی موسیلاژ از دانه های قهوه انجام دهید. البته این عملیات را بعد از تمیز کردن دانه های قهوه انجام دهید.

شما با استفاده از روش فرآوری عسلی هم می توانید به پودر قهوه برسید. در این حالت پوست میوه‌ قهوه بلافاصله بعد از برداشتن کردن جدا کنید. سپس دانه های قهوه را به همراه موسیلاژ خشک کنید سپس آنها پودر نمایید.

توزیع کننده پودر قهوه ترک

توزیع کننده پودر قهوه ترک وظیفه اصلی تولیدکنندگان پودر قهوه ترک رساندن کالاهای تولیدی خود به دست مصرف کنندگان از طریق واسطه های توزیع می باشد. یک روش توزیع محصول استفاده از بازاریایان حرفه ای است که مسئولیت تحویل این کالا یا خدمات به دست مصرف کننده را دارند خواهد بود.

وظیفه دیگر توزیع کننده پودر قهوه ای در توزیع قهوه ترک اطلاع رسانی به مشتریان در ارائه زمان دقیق در فروش ویژه است که تخفیفات خوبی شامل حال مشتریان می شود. پخش قهوه ترک با استفاده از واسطه ها، به میزان قابل توجهی از حجم کار می کاهد و این خود بهره وری در امر رساندن کالا به بازارهای هدف را افزایش می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا