قهوه ترک

طرز تهیه قهوه ترک غلیظ

درست کردن قهوه ترک هر چه غلیظ تر باشد می تواند طعم بهتری را ارائه نماید که طرز تهیه آن در اختیار خانواده ها قرار داده شده است.
دم کردن قهوه از جمله کارهای تخصصی می باشد که هر چه در این زمینه اطلاعات را بتوان افزایش داد، قهوه هایی با طعم بهتر و خوش عطر تری را می توان آماده نمود و در این زمینه قهوه ترک از قدیمی ترین روش های دم سازی این نوشیدنی کافئین دار می باشد و از ویژگی های آن می توان به داشتن تلخی کمتر با توجه به روش آماده سازی آن اشاره نمود.

مواد اولیه قهوه ترک

  • پودر قهوه ترک
  • آب یا شیر
  • شکر
  • طعم دهنده

طرز تهیه و دم کردن قهوه ترک

هر چه در انتخاب دانه های قهوه مورد استفاده به جهت آسیاب و تهیه پودر قهوه ترک، بتوان بهترین نمونه ها را انتخاب نمود، در نتیجه آن این اطمینان نیز کسب می شود که بتوان به یک طعم ویژه نیز دسترسی داشت.
جاوا به عنوان یکی از قهوه های مرغوب و پرکاربرد در زمینه درست کردن قهوه های ترک می باشد که از ویژگی های می توان به داشتن روغن کمتر اشاره نمود.
پودر قهوه ترک آماده شده را درون قهوه جوش های مخصوص ریخته و شکر را نیز بر اساس ذائقه خود به آن اضافه نمایید و در ادامه کار نیز به ازای هر نفر، یک فنجان آب سرد و یا شیر سرد را درون قهوه جوش بریزید.
هل، دارچین، جوز و میخک از جمله طعم دهنده هایی است که می توانید در طرز تهیه قهوه های ترک خود مورد استفاده قرار دهید و پس از ترکیب مواد گفته شده، آن ها را برروی شعله ملایم گاز قرار دهید تا شروع به جوشیدن آرام نماید.
در زمان جوشیدن قهوه، به آن دست نزده و توجه داشته باشید که هر چه شعله کمتر باشد، می تواند طعم بهتری را به همراه آورد. در ادامه کار، زمانی که کف قهوه ایجاد شد، کف را با استفاده از قاشق داخل فنجان های مخصوص ریخته و قهوه را نیز داخل فنجان ها می ریزیم.
منبع: بازار شکلات ایران

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا