قهوه اسپرسو

واردات انواع قهوه اسپرسو عربیکا

قهوه های اسپرسو در نتیجه انتخاب از انواع دانه های عربیکا و روبوستا تولید می شوند که واردات آن ها، بسته به کشورهای کشت یافته، می تواند با قیمت های متنوعی انجام پذیرد.
در میان انواع روش های مختلف که برای تهیه قهوه مورد استفاده قرار می گیرد، اسپرسو از جمله بهترین مواردی خواهد بود که از سوی افراد، به دلیل دارا بودن عطر بهتر به همراه درصد کافئین بیشتر، انتخاب می شود.
شناخت ویژگی های دانه های مختلف قهوه عربیکا و روبوستا، در میکس نمودن آن ها به صورت حرفه ای، می تواند تاثیر بسیاری داشته باشد چرا که دانه های مختلف قهوه، بر اساس شرایط پرورشی خود، از این امکان برخوردار هستند که درصد کافئین، عطر و طعم متفاوتی داشته باشند و در این زمینه قهوه های کلمبیا و کنیا از بهترین دانه های عربیکا خواهند بود که از آن ها می توان برای تهیه اسپرسو استفاده نمود.

قهوه اسپرسو

کافئین قهوه اسپرسو

در خصوص تهیه قهوه، چیزی که بیشتر از همه مورد توجه مصرف کنندگان قرار می گیرد، مربوط به کافئین این نوشیدنی خواهد بود به گونه ای که در حال حاضر، قهوه های روبوستا دارای میزان کافئین بیشتری به نسبت دیگر دانه های قهوه می باشند.
در میان قهوه های روبوستا نیز، دانه های قهوه هندی نظیر چری و پی بی نیز به عنوان پرکافئین ترین قهوه ها محسوب می شود که استفاده از آن ها در میکس های ۷۰، ۳۰ می تواند بهترین عطر و طعم را در کنار کافئین بالا، ایجاد نماید.
با تهیه میکس های پرکافئین، میکس عربیکا و … این امکان را برای مشتریان فراهم ساخته ایم که بر اساس اولویت های مد نظر خود، اقدام به خرید از انواع مرغوب ترین دانه های قهوه برای پخش و یا کافی شاپ ها اقدام نمایند.
منبع: بازار شکلات ایران

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا