دسته‌بندی نشده

روش حرفه ای روست دانه قهوه

روش حرفه ای روست دانه قهوه، قبل از هر چیزی به یک دستگاه روستر حرفه ای وابسته است. دانه های قهوه دارای میزان رطوبت متفاوتی هستند. از طرفی بعضی دانه ها نرم تر و بعضی دیگر سفت تر می باشند. بنابراین هنگام تفت دادن، در درجات حرارت متفاوت و طی مدت زمان های گوناگونی به سطح مطلوب روست ِ خود می رسند. تسلط بر مشخصات انواع دانه قهوه در اینجا کمک می کند که دانه ها به درستی دسته بندی شده و تنظیمات دستگاه به شکل دقیق تری انجام شود.

همچنین در زمان تفت دادن دانه ها؛ عبور دادن جریان هوا به شیوه های متفاوت؛ منجر به ایجاد طعم های گوناگونی می شود. گاهی نیاز است که قهوه طعمی دودی داشته باشد و لذا دستگاه طوری تنظیم می شود که جریان هوای دودی از روی دانه ها عبور داده شود. و گاهی لازم است که تمام دود ناشی از تفت دادن قهوه، از دستگاه خارج شود. تمام این موارد به تجربه و مهارت شخصی که عمل روست کردن را انجام می دهد بستگی دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا