دانه قهوه

صادرات دانه قهوه به عراق

در سال های اخیر بیشترین آمار مربوط به صادرات دانه قهوه به عراق و کشور های اطراف آن می باشدکه جزء یکی از معاملات سودمند برای شرکت های صادر کننده است.

صادرات دانه قهوه امروزه با مشکلاتی مواجه شده است که انتظار می رود جهت رفع آن اقداماتی صورت گیرد.
صادرات دانه قهوه به دلیل حساسیت نوع محصول بسیار سخت و دشوار می باشد و باید نکات مهمی رعایت گردد.

یکی از بزرگترین شرکت های صادرات دانه قهوه موفق به شروع مذاکرات صادرات با عراق گردید.

انواع دانه قهوه

انواع دانه قهوه مورد نیاز مردم در حال حاضر در اکثر فروشگاه ها موجود می باشد و مانند گذشته انتخاب نوع دانه قهوه محدود به چند برند خاص نمی باشد و تنوع در نوع برند بسیار زیاد شده است.
انواع دان قهوه یا میوه قهوه از سه نوع درخت ، عربیکا، روبوستا و لیبریکا تولید می شود.
هر کدام از این قهوه ها، ویژگی های مختص خود هم چون: عطر، کافئین ، طعم و ظاهر را دارند.
می توان گفت دانه قهوه لیبریکا بر خلاف دو نوع دیگر قهوه ،زیاد در بازارهای جهانی رایج نیست.

صادرات دانه قهوه

صادرات دانه قهوه

جهت صادرات دانه قهوه، نیاز به شناخت و آگاهی کامل از ذائقه مردم آن کشور می باشد.
برای کسب اطلاعات باید شناخت کافی در مورد انواع دانه قهوه و نحوه رست کردن آن را داشته باشیم.

پیشنهاد میگردد جهت شروع صادرات دانه قهوه ،از پر طرفدارترین نوع قهوه استفاده نمایید.

می توان گفت صادرات دانه قهوه در بین سایر محصولات مشکلات و سختی بیشتری دارد.
ظروف نگهداری قهوه را در مکان های خشک، خنک و به دور از نور و اکسیژن قرار دهید.
اگر دانه های قهوه را درون قوطی های فلزی یا ظروف شیشه ای تیره رنگ با درهای محکم بریزید، می توانید مطمئن باشید که حداقل تا ۴ ماه بدون تغییر رنگ و بو باقی می مانند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا