از گران قیمت ترین دانه های قهوه موجود در بازار جهانی، می توان به کوپی لواک اشاره نمود که اغلب عمده فروشی آن در وزن های پایین انجام می پذیرد.
اندونزی و فیلیپین، محل تولید قهوه هایی با ویژگی های خاص می باشد که این نوع قهوه ها پس از رشد، توسط حیوانات مخصوصی خورده می شود و با توجه به تغییراتی که در سیستم گوارشی آن ها برروی دانه های قهوه ایجاد می شود، شاهد تغییر در طعم و عطر قهوه ها خواهیم بود و این نوع قهوه ها به صورت هضم نشده از مدفوع این حیوانات خارج شده و این امکان فراهم می شود که پس از شستشو و خشک سازی، اقدام به برشته سازی و تهیه نوشیدنی های خود نمود.
بر اساس تجربه های جمع آوری شده از مصرف کنندگان این نوع قهوه ها، طعم این نوشیدنی دارای طعم شکلات و کارامل می باشد و با توجه به فرایند دشوار تهیه و آماده سازی این نوع قهوه ها، شاهد آن هستیم که با بیشترین قیمت ها در حال عرضه در بازار می باشد و از همین رو مصرف کنندگان این نوع قهوه ها نیز بسیار خاص می باشند.
تولید قهوه کوپی لواک
نوع حیوانات انتخابی در جهت تهیه و آماده سازی قهوه های کوپی لواک، می تواند تاثیر بسزایی در طعم و کیفیت قهوه ها و همچنین قیمت نهایی آن داشته باشد و امروزه شاهد آن هستیم که کافی شاپ های متعددی در جهان از جمله در ژاپن و آمریکا، اقدام به سرو این نوع قهوه ها می نمایند و سودآوری قابل توجهی را نیز از آن خود می نمایند.در حال حاضر این نوع قهوه ها در بازار کشور ما نیز وارد شده و با قیمت های گزافی شاهد فروش آن هستیم و مصرف کنندگان معدودی در کشور می باشند که در حال خرید و استفاده از این نوع قهوه ها هستند.
منبع: بازار شکلات ایران