دسته‌بندی نشده

طرز تهیه قهوه عربی با دله

طرز تهیه قهوه عربی با استفاده از دله، بسیار ساده است و هر کسی می تواند در منزل به راحتی این نوشیدنی را تهیه کند. ابتدا مختصری درباره قهوه عربی بدانیم:

هر منطقه ای از جهان، طبق سنت های به جا مانده از ایام قدیم، روش مخصوص به خود را برای تهیه قهوه دارد. قهوه عربی نیز، یکی از روش های تهیه قهوه است که در کشورهای عرب زبان رواج دارد و از مهمترین ویژگی های آن، افزودن هل و زعفران در ترکیب قهوه است.
برای تهیه قهوه عربی مرسوم است که از دانه های مدیوم روست استفاده شود. بعد از آماده کردن دانه قهوه مورد نیاز به طریق زیر عمل می کنیم:
_ ابتدا قهوه را روی حرارت ملایم گرم می کنیم
_ سپس آب را اضافه کرده و اجازه می دهیم ۳ تا ۴ دقیقه قهوه همراه آب بجوشد.
_ دله را از روی حرارت بر می داریم و صبر میکنیم تا قهوه ته نشین شود.
_ قهوه را صاف می کنیم.
_ زعفران و هل را به آن اضافه می کنیم.
_ دوباره قهوه صاف شده ی حاوی هل و زعفران را روی حرارت قرار می دهیم و به مدت ۲۰ دقیقه می جوشانیم.
_ قهوه عربی شما آماده سرو است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا