قهوه گلدقهوه گلد اصل

شرکت فروش قهوه گلد اصل

قهوه مرغوب و اصل می تواند بسیاری از خستگی های ناشی از افسردگی را درمان کند و درست مانند یک داروی مسکن سردردها و استرس و اضطراب را کاهش دهد. قهوه گلد اصل نیز جزو بهترین و مرغوبترین نوع قهوه ها به شمار می رود.

شرکت فروش  قهوه گلد اصل

مشخصات قهوه گلد اصل

مشخصات قهوه گلد اصل برای کشف قهوه روایات و داستان های متعددی بازگو می کنند که یکی از آن روایات به این شکل است که چوپانی اتیوپیایی بوسیله بزهای خود که در حال چرا بود و از خوردن دانه های گیاهی انرژی گرفتند، به خواص انرژی زایی قهوه پی برد و قهوه را کشف کرد و هم چنین متوجه شد که دانه هایی با این خواص وجود دارند که شاید انسان هم با خوردن آن ها بتواند انرژی خود را افزایش دهد. یعنی به عبارتی تاریخچه قهوه را به حدود 850 سال از میلاد مسیح نسبت می دهند.
سپس این دانه های قهوه ای خوش بو پس از مدتی به غرب اروپا رفت و در آنجا مورد کشت قرار گرفت و پایش به میز صبحانه و یا عصرانه ونیزی ها باز شد بعد از آن بوسیله مسافران و بازرگانانی که به ترکیه سفر می کردند این قهوه به استانبول رسید و مسلما بواسطه نزدیکی که مرز ایران و ترکیه با هم دارند این نوشیدنی تلخ وارد ایران شد و به این صورت کل دنیا را در دست گرفت.شاید برایتان جالب باشد بدانید که ایرانیان اولیه به اندازه ای که امروزه چای می خورند در گذشته علاقه زیادی به چای نداشتند واین قهوه بود که اولین و مهم ترین نوشیدنی برای ایرانی ها به شمار می رفت.
شاید اینطور به نظر برسد که چای اولین نوشیدنی است که توسط ایرانیان کشف و کشت شد ولی در حقیقت این قهوه بود که ابتدا در ایران مورد شناخت قرار گرفت. قهوه خیلی پیشتر از چای قدم به ایران گذاشت و حتی خیلی بیشتر از چای به ذائقه ایرانیان خوش آمد. واین نوشیدنی تلخ برای اولین بار در دوران صفویه و بوسیله زائرانی که به مکه رفته بودند به عنوان سوغات وارد ایران شد.
قهوه خانه های سنتی ایران همان طور که از نامش پیداست محل سرو قهوه های تازه دم و خوشمزه بود که احتمالا در زمان صفویه این کسب وکار رونق زیادی داشت . حالا که کمی با تاریخچه قهوه آشنا شدیم می خواهیم شما را با خواص و فواید این نوشیدنی تلخ همراه کنیم، شخصی که رویای لاغری در سر دارد می تواند از خاصیت لاغرکننده این معجون استفاده نماید، به این صورت که قهوه باعث کاهش اشتها در افرادی می شود که زیاد غذا می خورند، البته این را هم ذکر کنیم که اگر دوست دارید بهترین و مناسبترین خاصیت قهوه به بدنتان برسد باید در نوشیدن آن اعتدال را رعایت فرمایید.
زمانی که کار مهمی برای انجام دادن دارید و طول روز به شما اجازه این کار را نمی دهد می توانید با نوشیدن یک فنجان قهوه روی کارهایتان تمرکز کرده وحواستان را تمام وکمال به کاری که انجام می دهید بدهید و در سر شب انرژی بدن خود را بالا ببرید و تا حدودی کارهایتان را راست وریس نمایید. نوشیدن چند فنجان قهوه در طول شبانه روز خطر افزایش قند خون را تا حدود زیادی کاهش می دهد.
خاصیت قهوه زمانی بیشتر از پیش اعیان می شود که متخصصان وکارشناسان تغذیه می گویند که قهوه بدلیل وجود ماده ای به نام اسید کلروژونیک می تواند تا حدود 50 درصد از مبتلا شدن به سرطان کبد جلوگیری نماید. پتاسیم و سدیم موجود در قهوه موجب کاهش قند می شود و سوخت و ساز آن را در بدن بهبود می بخشد. نوشیدن قهوه برای افرادی که فشار خون دارند دارند توصیه نمی شود چون به محض خوردن یک فنجان قهوه فشار خونشان بالا می رود واین می تواند خطرناک باشد. طبیعت قهوه سرد وخشک است پس می تواند رطوبت زیاد بدن را خشک کند وسرفه های بلغمی را تسکین دهد. خلط پشت حلق را کاهش داده و معده را تقویت می کند.

نحوه درست کردن یک قهوه خوشمزه

تهیه و سرو کردن قهوه نیز تخصص و آداب مخصوص به خود را دارد و هر کس برای انجام این کار باید کمی هم که شده آموزش ببیند تا بهترین طعم قهوه را بتواند درست کند و از خوردن آن لذت ببرد. در زمان هایی که مردم تازه داشتند با این نوشیدنی پر خاصیت آشنا می شدند این قهوه خانه ها بودند که اولین قهوه ها را دم کرده و به مردم سرو می کردند و لذت نوشیدن قهوه تلخ را به مردم می چشاندند و افراد کمی می توانستند در منزل به قهوه آماده کنند.
درست کردن قهوه به روش های گوناگونی انجام می پذیرد: به این صورت که ابتدا دانه قهوه که به اندازه نخود است را در آسیاب می ریزند که به ریزترین و کوچکترین شکل ممکن پودر می شوند سپس آب سرد که به ازای هر فنجان قهوه، سه چهارم فنجان آب سرد می ریزند و سطح آب باید تا بالای قهوه جوش برسد حالا پودری که از قبل آماده کردیم به آب اضافه می کنیم و دو قاشق چایخوری قهوه اضافه می کنیم یعنی در برابر یک فنجان آب دو قاشق قهوه ریخته شود می توانید به این مقدار قهوه یک قاشق چایخوری شکر هم اضافه کنید زمانی که شکر را ریختید و در مایع حل شد در این لحظه زیر قهوه جوش را روشن کنید و با شعله متوسط در حدود دو دقیقه درجه حرارت به 70 می رسد و قهوه از کناره ها حباب می زند که به آن خامه قهوه می گویند قهوه را دراین شرایط از روی حرارت بردارید کمی صبر کنید و مجددا قهوه جوش را روی حرارت بگذارید و درست 3 بار این کار را تکرا نمایید تا خامه به اصطلاح قوام بیاید حالا قهوه شما آماده است و می توانید نوش جان نمایید
فقط چند نکته که باید به آن توجه نمایید و آن این است که در ابتدا سعی کنید شعله گاز زیاد بالا نباشد که در غیر اینصورت قهوه می سوزد، قهوه را هم نزنید و هرگز نگذارید که حرارت به بالای 75 درجه برسد و این را هم در نظر داشته باشید که دم کردن قهوه مانند دم کردن چای نیست بلکه باید تمام حواستان به قهوه ای باشد که آماده می کنید و تمام مراحل لازم را برای تهیه یک قهوه خوشمزه و خوش طعم را با دقت و حوصله انجام دهید. این نوع روش درست کردن قهوه به شیوه ترکی انجام شد و با همان سبک و سیاقی که ترک ها درست می کنند آموزش داده شد تنها فرقی که با دیگر قهوه ها در حالت دم کردن دارد این است که دانه های قهوه ترک درست چند دقیقه قبل از آماده سازی برشته می شود. ترک ها از این نوع قهوه در مراسمات مهم خود چون مثل خواستگاری استفاده می کنند.
و همیشه در کنار سرو قهوه یک لیوان کوچک آب نیز می گذارند، با این کار می خواهند فردی که قهوه می نوشد بعد از هر بار قهوه کمی آب بنوشد تا مزه دهانش تازه شده و هر بار طعم تازه تر و بهتری از قهوه را تجربه کند.
قهوه ترک حتی به قهوه ویژه مهمان نیز معروف است چرا که یکی از سنتی ترین وبهترین نوع پذیرایی از میهمان درست کردن قهوه به روش ترکی است و زمانی که تعداد افرادی که میهمان شما هستند کم باشد درست کردن این نوع قهوه می تواند مهارت شما را به معرض نمایش بگذارد قهوه ترک کمی غلیظ است و برای اینکه ثابت کند شخصی که این نوع قهوه را درست کرده تخصص لازم را دارد باید مقداری کف روی قهوه تشکیل شود . حتی شما می توانید قهوه یونانی نیز برای مهمان ها درست کنید که تفاوت زیادی با قهوه ترک ندارد فقط به جای آب شیر میریزید که به نظرم برای ذائقه های ایرانی قهوه با شیر بیشتر مورد پسند قرار گیرد و خصوصا اگر با مقدار کمی شکر شیرین شده باشد.

خواص قهوه برای بدن چیست؟

خواص قهوه برای بدن چیست؟ همانطور که پیشتر نیز ذکر کردیم مهمترین و شناخته شده ترین خاصیت قهوه ایجاد انرژی در بدن و تمرکز حواس مغز است. به نظر شما چرا این نوشیدنی چنین ویژگی دارد؟
درست حدس زدید. به خاطر وجود ماده ای به نام کافئین در قهوه است که شناخته شده ترین نوع مسکن در دنیاست یعنی درست بعد از این که شما یک فنجان قهوه می نوشید کافئین موجود در آن جذب خون شده و از مغز عبور کرده و به سیستم عصبی مرکزی می رسد و پس از ورود به این سیستم به سراغ قسمت آدنوزین که مسئولیت خستگی و خواب آلودگی را دارد می رود ومانع پیشرفت و فعالیت آن می شود و به عبارتی مسئول و عامل خستگی و بی خوابی را از کار می اندازد.افرادی که با این روش شب ها بیدار می مانند از این خاصیت قهوه آگاهی کاملی دارند. کافئین در گیاهانی چون چای،قهوه و کاکائو وجود دارد. کافئین موجود در قهوه بستگی به مقدار تفتی که به قهوه می دهند دارد یعنی هرچه سوخته تر شود رنگش تیره تر است وکافئین کمتری دارد.

آنچه نیاز است درباره قهوه بدانید

اگر به شما بگوییم بعد از نفت، قهوه دومین کالای باارزش دنیاست که تجارت می شود چه واکنشی نشان خواهید داد؟ همچنین روزانه چیزی حدود 3 میلیارد فنجان قهوه در طول روز و در سراسر دنیا به مصرف می رسد.
یک فنجان قهوه تا حدود زیاد و قابل قبولی جریان خون را بهبود می دهد تقریبا 100 میلیون بشکه شیر سالانه برای تهیه قهوه مورد استفاده قرار می گیرد.بعد از بوی چوب سوخته بوی قهوه تندترین و ملموس ترین بوی موجود در جهان است.
آنتی اکسیدان های زیادی که در قهوه وجود دارد باعث می شود روند پیشرفت پیری به تعویق بیافتد. البته این را هم بگوییم که توصیه شده است که زنان باردار در مصرف این نوشیدنی تلخ زیاده روی نکنند چرا که کافئین مجود در قهوه حدود چند برابر بیشتر از بزرگسالان در بدن جنین باقی می ماند و ممکن است خطراتی برای جنین داشته باشد. مصرف قهوه در مردان سبب می شود که از مبتلا شدن به سرطان پروستات جلوگیری شود. از لخاظ اندازه قهوه اندوزی بزرگترین قهوه دنیاست وقیمت بیشتری هم دارد. و برزیل بزرگترین کشور تولید کننده قهوه در دنیا به شمار می رود.
خانم هایی که دو فنجان قهوه در روز مصرف می کنند 20 در صد بیشتر از افرادی که قهوه نمی نوشند شادا و خوشحال هستند و احساس استرس و خستگی ندارند. این را هم بهتر است بدانید که در کشور ترکیه قانونی وجود دارد که اگر زنی قهوه همسرش را آماده و سرو نکند زمینه مهمی برای طلاق به حساب می آید. اگر به طور تقریبی محاسبه کنیم در حدود 100 گرم قهوه 15 گرم چربی، 60 گرم کربو هیدرات،10 گرم پروتئین و 5 درصد آب وجود دارد و هم چنین وجود مقادیر قابل توجهی کلسیم، بتاکاروتن، و نیاسین نیز در قهوه وجود دارد که برای درمان سرماخوردگی، سرگیجه، آلزایمر مثمر ثمر باشد و قهوه می تواند از پیشرفت بیماری های کبدی جلوگیری کند .
روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند می کند و در نهایت با فوایدی که برای بیماری های قلبی دارد باعث افزایش طول عمر شود.

صادرات قهوه گلد اصل

صادرات قهوه گلد اصل اولین بار کشت قهوه در مازندران صورت پذیرفته است و بعدها به شهرهای دیگر ایران نیز رسیده است. ایران با توجه به شرایط هوایی مطلوبی که دارد می تواند خاستگاه گیاهانی چون چای و قهوه باشد وبسیاری از محصولات در آن کشت شود ، به بهره برداری برسد و یا حتی به کشورهای دیگر صادر شود . علاوه بر قسمت شمال کشور در چابهار نیز قهوه به زیر کشت می رود و این ماده تلخ ولی پرطرفدار به تولید می رسد و هم برای فروش به بازارهای داخلی و هم برای صادرات به کشورهای دیگر آماده می شود.

توزیع کنندگان برتر قهوه گلد اصل

توزیع کنندگان برتر قهوه فروش فله ای قهوه را نیز برای کسب وکار خود در نظر گرفته اند و این نوشیدنی پر خاصیت را به صورت عمده و فله ای به خریداران ومتقاضیان قهوه عرضه می کنند .
علاوه بر فروش قهوه بصورت فله ای قهوه اسپرسو فله ای نیز جزو محصولاتی است که بوسیله این مجموعه تولید و آماده ارائه به مشتریان می شود. کیفیت و مرغوبیت محصولات مجموعه به حدی بالاست که با استانداردهای جهانی برابری مکی کند و حتی گاهی به رقابت آن ها نیز می پردازد. خرید عمده قهوه علاوه بر کیفیت بسیار بالای آن ویژگی بهتر دیگری دارد و این است که قیمت آن پایین می آید و این یعنی سودی که متوجه خریدار و فروشنده می شود منطقی است. توزیع قهوه کلاسیک عمده نیز در این مجموعه صورت می گیرد.

فروشندگان ویژه قهوه گلد اصل

فروشندگان ویژه قهوه گلد اصل فروشندگان ویژه قهوه اصل برای فروش محصولات خود، قهوه تازه را در سبد توزیع خود قرار می دهند تا اینگونه کیفیت و تازه گی محصولات خود را تضمین کنند و این را نوعی تبلیغ برای خود می دانند و مسلما هر کس که یک بار طعم تند و خوش تلخ قهوه تازه را امتحان کند به نوعی معتاد این نوشیدنی پر خاصیت می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا