قهوه کلاسیکقهوه کلاسیک فوری

توزیع کنندگان قهوه کلاسیک فوری

قهوه کلاسیک فوری برزیل نوشیدنی دلچسبی است از دیار مردم آمریکای جنوبی و کشور برزیل که طعمی منحصر بفرد و خوشمزه ای دارد که در جای جای اروپا و آسیا در رستورانها و کافه ها بصورتهای مختلف ساده، اسپرسو، کاپاچینو و دیگر روشها تهیه و در اختیار مشتریان قرار می گیرند.

این نوع قهوه نوعی قهوه کلاسیک تلخ خارجی محسوب می شود و بومی کشور برزیل محسوب می شود.

توزیع کنندگان قهوه کلاسیک فوری

چه کسانی باید قهوه بخورند؟

چه کسانی باید قهوه بخورند؟ قهوه کلاسیک سریع بعنوان دانه ای گیاهی و طبیعی فواید و خواص مختلفی دارد که با انجام آزمایشات علمی روز به روز به کشف ترکیبات جدید آن منجر می شود .در میدان عمل ثابت شده که استشمام بوی قهوه باعث تحریک عملکرد مغز می شود و نوعی نشاط و محرکی برای انرژی مغز محسوب می شود این به دلیل وجود روغنهای پایدار و ثابت موجود در ترکیبات قهوه بوده که رائحه ای خوش و جذب کننده را از آن متصاعد می کنند.

نوشیدن قهوه به شکل مناسب و غیر افراطی و در ساعات غیر از شب نیز به کاهش ابتلا به آلزایمر کمک می کند و مغز را در انجام وظایف خود یاری می رساند . ولی مصرف بی رویه ی و خارج از چارچوب زمانی قهوه خصوصا در شب و تبدیل شدن آن به یک عادت ، می تواند باعث تغییرات منفی بر روی غشای خاکستری مغز گردد و حجم این غشا را کوچکتر کند لذا لزوم رعایت این موارد برای مصرف کنندگان قهوه لازم و ضروری می باشد.

مطالعات نشان می دهد که مصرف قهوه خطر ابتلا به آلزایمر ، زوال عقل ، فلج ، بیماری پارکینسون ، بیماری قلبی ، دیابت نوع 2 ، بیماری کبد چرب غیر الکلی ، سیروز ، نقرس و سرطان های کبد ، پوست ، پروستات ، روده را کاهش می دهد ، همچنین تحقیقات اولیه نشان داده است که یک رابطه مفید احتمالی بین مصرف قهوه و کاهش افسردگی در افراد وجود دارد .

قهوه محبوب ترین و مشهورترین نوشیدنی زندگی امروزی جوامع مدرن بشری است. با پیچیده تر شدن روابط شغلی و شلوغی زندگی شهری و افزایش رسانه های صوتی و تصویری ، لزوم استفاده از نوشیدنی طبیعی که با مصرف آن بتوان آرامش و راحتی اعصاب و روان را تا حدودی تنظیم کرد ، امری لازم احساس می شد تا اینکه قهوه این نوشیدنی سحر آمیز پا به دایره ی زندگی بشری گذاشت. امروزه هیچ رستوران ، هتل و کافه ای را نمی بینید مگر اینکه قهوه را در لیست نوشیدنی های خود دارد.

پیشگیری از بیماری پارکینسون با قهوه

تحقیقات مختلفی از تاثیرات نوشیدن قهوه بر مغز انسان انجام شده است و به نتایج کمابسش مطلوبی دست یافته اند که حاکی از تاثیرات نشاط زا و محرکی تقویت کننده بر عملکرد مغز بشری را نشان می دهد البته قهوه با دارد بودن مقداری روغن می تواند نقش چربی زا بر بدن داشته باشد که می توان با تنظیم اوقات نوشیدن قهوه و پرهیز در افراط در نوشیدن آن تا درصد های بالایی از بروز خطرات تاثیرات جانبی آن جلوگیری کرد .

محققان بیشتر توصیه می کنند که قهوه هنگام صبح مصرف شود و از مصرف آن در ساعات اواخر شب پرهیز کنیم زیرا قهوه با دارا بودن مواد نشاط زا و مسکن مغز را از ورود به سیستم استراحت طبیعی و خواب جلوگیری می کند که این در ساعات شب موازنه سلامت را به ضرر مغز به پایین می کشد. در هنگام صبح هم باید بلافاصله از مصرف قهوه کمی اجتناب کرد و در جهت سلامت مغز توصیه می شود بعد از بیدار شدن و انجام کمی ورزش نوعی ماده از مغز بصورت طبیعی برای نشاط مغز ترشح می شود و با گذشت یک ساعت مغز از حالت خواب دور می شود لذا شما با مصرف بلافاصله قهوه در صبح اختلالی را در ترشح این ماده بوجود می آورید و باید یک ساعت بعد اقدام به نوشیدن قهوه کنید در این صورت است که مصرف قهوه می تواند باعث کمک به انجام هرچه بهتر فعالیت مغز شود .

البته ذکر این نکته مهم است که قهوه ممکن است با داروهای مختلفی که مردم مصرف می کنند ممکن است تداخل داشته باشد و ممکن است منجر به ظهور عوارض مختلفی شود و برای عدم تداخل و نوشیدن قهوه با خیال راحت بهتر است قهوه را با فاصله 2 الی 3 ساعت بعد از خوردن داروها شروع کرد.

نوشیدن قهوه سدی در برابر آلزایمر

نوشیدن قهوه سدی در برابر آلزایمر بدون شک قهوه یک نوشیدنی گرم و خوشمزه و انرژی زاست ولی با این وجود نمی تواند یک منبع غذایی کامل باشد .قهوه با احتوای مقداری روغن پایدار می تواند تامین کننده بخشی از چربی باشد ولی در این حال هم می تواند چربی ساز خون باشد و باید در مصرف آن برای قشرهای خاص احتیاط بعمل آورد. قهوه هم کمی کربوهیدرات دارد که با تلفیق شدن آن با سایر عناصر موجود در قهوه فقط و فقط به نشاطی موقت برای مغز منجر می شود.

البته نقش درست مصرف کردن قهوه در پیشگیری بیماریهای مختلف را نمی توان نادیده گرفت و با دراد بودن آنتی اکسیدان می تواند در جلوگیری به ابتلا به بعضی از بیماریها نقش خوبی داشته باشد. علاوه بر اینکه قهوه دارای انتی اکسیدان است ، حاوی مقادیر قابل توجهی از کروم و منیزیم است که با مصرف صحیح قهوه در کنار انسولین می تواند، به کنترل قند خون کمک می کند.

محققان بیشتر توصیه می کنند که قهوه هنگام صبح مصرف شود و از مصرف آن در ساعات اواخر شب پرهیز کنیم زیرا قهوه با دارا بودن مواد نشاط زا و مسکن مغز را از ورود به سیستم استراحت طبیعی و خواب جلوگیری می کند که این در ساعات شب موازنه سلامت را به ضرر مغز به پایین می کشد. در هنگام صبح هم باید بلافاصله از مصرف قهوه کمی اجتناب کرد و در جهت سلامت مغز توصیه می شود بعد از بیدار شدن و انجام کمی ورزش نوعی ماده از مغز بصورت طبیعی برای نشاط مغز ترشح می شود و با گذشت یک ساعت مغز از حالت خواب دور می شود لذا شما با مصرف بلافاصله قهوه در صبح اختلالی را در ترشح این ماده بوجود می آورید و باید یک ساعت بعد اقدام به نوشیدن قهوه کنید در این صورت است که مصرف قهوه می تواند باعث کمک به انجام هرچه بهتر فعالیت مغز شود .

از کاربرد قهوه چه می دانید؟

کافئین – تانن- تیامین – زانتین – اسپرمیدین گوایاکول – اسید سیتریک – کلروژنیک – اسید استالدهید اسپرمین پوترسین – اسکوپولتین , میزان کربوهیدرات قهوه سبز و بو داده حدود 6 تا 7 درصد ساکارز را به عنوان قندهای محلول و مقدار کمی گلوکز را داراست. قندهای محلول قهوه بو داده ساکارز ، فروکتوز و گلوکز بودند. این آزمایش همچنین برای جداسازی بخش های هولوسلولز قهوه سبز و بو داده انجام شد.

در آزمایشهای تحلیلی روی قهوه عناصری از پتاسیم ، کلسیم ، منیزیم و عناصری مانند فسفات و سولفات به همراه آثار عناصر دیگری در خاکستر قهوه کشف گردید که نشاندهاین است ما هنوز بطور کامل از مواد و ترکیبات قهوه اطلاعات اجمالی نداریم و هر روز طی فرآیند ها و آزمایشات مختلف می توانیم به عناصر جدید دیگری دست پیدا کنیم .

کافئین 2% الی 3% – تانن 3% الی 5% – پروتئین 13% – روغن های پایدار غیر فرار 10% الی 15% –

و مقداری کربوهیدرات. قهوه علاوه بر استفاده بعنوان یک نوشیدنی خوش طعم گرم، از پودر آن برای تهیه ی انواع کیک و شیرینی استفاده می کنند که این استعمال آن نیز محبوبیتش را چندین برابر کرده است.

قهوه کلاسیک درجه یک در بیش از 70 کشور جهان کشت و تولید می شود . با توجه به نوع قهوه و طرز تهیه آن ، میزان کافئین یک وعده غذایی می تواند بسیار متفاوت باشد.

طبق تحقیقات پایگاه ملی تغذیه USDA ، یک فنجان 240 میلی لیتری قهوه دم کرده ،حاوی مقدار 95 میلی گرم کافئین امی باشد ، در حالی که قهوه اسپرسو (25 میلی لیتر) حاوی 53 میلی گرم کافئین است. طبق مقاله ای در مجله انجمن رژیم غذایی آمریکا ، قهوه با توجه به نوع تهیه آن دارای مقادیر کافئین زیر است:

حجم 200 میلی لیتر قهوه ی دم کرده حاوی 80 الی 135 میلی گرم کافئین است. حجم 200 میلی لیتر قهوه ی تقطیر شده (خالص شده ) حاوی 115 الی 175 میلی گرم کافئین است . حجم 200 میلی لیتر قهوه ی اسپرسو حاوی 100 میلی گرم کافئین است.

مرکز عرضه قهوه کلاسیک فوری

مرکز عرضه قهوه کلاسیک فوری

تولید قهوه در برزیل تقریباً یک سوم کل قهوه را بر عهده دارد و برزیل تاکنون بزرگترین تولید کننده جهان است. مزارع قهوه ،حدود 27000 کیلومتر مربع را تشکیل می دهند ، که عمدتا در ایالت های جنوب شرقی میناس ژرایس ، سائوپائولو و پارانا واقع شده است زیرا آن محیط و آب و هوا شرایط رشد ایده آل را برای قهوه فراهم می کند.

این محصول برای اولین بار در قرن 18 وارد برزیل شد و این کشور در دهه 1840 برزیل به دلیل داشتن آب و هوای مرطوب و استوایی و بسیار مناسب و خاک حاصلخیز به تولید کننده ی اصلی قهوه در جهان تبدیل شد. در بازار پر نشاط و داغ قهوه کشورهای مختلفی مشغول هستند و هرکدام با توجه به شرایط و قدرتشان در تولید و عرضه قهوه سهمی را از بازار و تجارت جهانی دارا می باشند بعضی کشورها ی مهم تولید کننده قهوه علاوه بر کشت آن اقدام به بسته بندی و تولید مارکهای خاص خود می کنند و نوعی برند جدید را برای تولیدات خود ابداع و روانه بازارهای جهانی می کنند.

بعضی از کشورها که امکان کشت و تولید قهوه را به دلیل آب وهوای سرد و شرایط جوی ندارند اقدام به خرید قهوه خام می نمایند و با تولید محصولات جانبی مانند کاپاچینوی آماده و پودر قهوه تلخ آن را بسته بندی و برندسازی می کنند و از این مسیر عایدات و سود بسیار خوبی بدست می آورند مانند کشور ایتالیا.

عرضه قهوه در بازار جهانی بیشتر به شکل دانه اولیه سبز و همچنین بصورت دانه پخته و برشته شده یا پودر انجام می شود و شرکتهای تجاری بنا به نیاز خود آن را به اشکال دلخواه وارد می کنند و در موارد گوناگون تجاری عرضه می کنند.

فروشندگان مستقیم قهوه کلاسیک فوری

قهوه کلاسیک قهوه در مزه و طعم و شکل اصلی آن است که دانه ها را روی آتش برشته می کنند و با ساییدن آنها قهوه کلاسیک تولید می شود و به دلیل طعم تلخ و عطر و رایحه ی قدرتمند و خوش آن طرفداران زیادی دارد .

در کشورهای خلیج و عراق قهوه بصورت تلخ و در دله که نوعی ظرف فلزی ساخت قهوه است تهیه می شود و با اضافه کردن هل یا میخک به آن آن را بصورت تلخ و در مقادیر اندک و در فنجانهای چینی مخصوص تقدیم مهمانان می کنند و این یکی از استفاده های اصلی این نوع قهوه در میان اعراب است. امروزه دستهای فراوانی در تولید و تجارت قهوه فعالیت دارند و تقریبا بیشتر کشورها به گونه مستقیم یا غیر مستقیم وارد این بازار شده اند. اما برزیل ، اندونزی ، کلمبیا،هند ، اتیوپی به عنوان بزرگترین های این تجارت محسوب می شوند . توزیع انواع قهوه کلاسیک در برندها و اشکال مختلف در بازرگانی نیک انجام می شود ، توزیع قهوه کلاسیک ممتاز خارجی که نوعی قهوه کلاسیک وارداتی محسوب می شود در این مجموعه انجام می شود و با ورود به سایت مجموعه می توانید تنوع فراوانی را از انواع قهوه در اشکال و انواع آن شاهد باشید .

فروش قهوه کلاسیک اصل و قهوه کلاسیک سوپر ممتاز و قهوه کلاسیک جنوب ایران همه و همه در این بازرگانی انجام می شود و شما را از جستجوی در اماکن دیگر بی نیاز خواهد کرد ، هر نوع قهوه و به هر شکلی که نیاز دارید اینجا قابل یافت است و در زمان و هزینه شما صرفه جویی خواهد شد.

خرید عمده قهوه کلاسیک فوری

خرید عمده قهوه کلاسیک فوری در زمینه ی استفاده و استخراج خواص قهوه این مورد حائز اهمیت است که کافئین موجود در قهوه را استخراج می کنند و آن را در صنایع خوراکی دیگر بکار می برند مثلا شرکتهای نوشابه سازی از کافئین قهوه در محصولات خود استفاده می کنند تا نوعی با ایجاد اعتیادی خفیف نسبت جذب مردم به محصولاتشان را افزایش دهند. با توجه به گستره ی تجارت قهوه و رونق آن در بعنوان اولین نوشیدنی بعد از آب ملاحظه می کنیم که میزان مصرف این محصول در انواع و اشکال مختلف آن روزانه در حال ازدیاد است .بعضی از کشورها مصرف بسیار بالایی را در زمینه ی قهوه دارند که اگر نام این کشورها را برایتان ببریم تعجب خواهید کرد کشورهایی که حتی فکرش را هم نمی کردید که در لیست پرمصرف ترین مردم در نوشیدن قهوه باشند. 1-فنلاندبا میزان مصرف سالانه 12 کیلوگرم برای هر نفر 2- نروژ 9/9 کیلوگرم 3-ایسلند 9 کیلوگرم 4-دانمارک 8/7 کیلوگرم 5-هلند 8/4 کیلوگرم 6-سوئد 8/2 کیلوگرم 7- سوئیس 7/9 کیلوگرم 8-بلژیک 6/8 کیلوگرم 9-لوگزامبورگ 6/5کیلوگرم 10-کانادا 6/5 کیلوگرم.

قهوه کلاسیک برزیل با سیطره بر بازارهای جهانی توانسته است طرفداران خود را در اقصی نقاط جهان داشته باشد این قهوه بصورت دانه سبز صادر می شود و در قهوه خانه ها یا منازل یا رستورانها و هتلها و حتی در چادرهای بادیه نشینان عرب مورد استفاده قرار میگیرد . بازرگانی نیک ، یکی از واردکنندگان قهوه کلاسیک در ایران است که با دارا بودن تنوع فراوان قهوه و طراحی زیبای سایت و گنجاندن تمامی محصولات خود و تمامی انواع قهوه ، مراحل انتخاب و خرید آسانی را در زمینه نوشیدنی محبوب قهوه برای دوستداران این دانه خوش طعم فراهم ساخته است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا