قهوه عربیکا

تفاوت قهوه عربیکا و روبوستا در اسپرسو

در قهوه اسپرسو تفاوت کاربرد دانه عربیکا و روبوستا در چیست؟ کدام یک طعم بهتری دارد؟ در پاسخ این سوالات نظرات مختلفی وجود دارد. اما یک پاسخ مشترک در بین همه نظرات این است که عربیکا طعم بهتری دارد و روبوستا تلخ تر است. اما درباره بهتر بودن این دو نوع قهوه اختلاف نظر وجود دارد. برای افرادی که تمایل به نوشیدن قهوه تلخ و پر کافئین دارند، هر چه میزان روبوستا بیشتر باشد بهتر است در حالی که برای یک اروپایی، استفاده بیش از حد از دانه روبوستا در ترکیب نوشیدنی قهوه اصلا خوشایند نبوده و باعث طرد شدن آن ها از کافی شاپ شما می شود. چنانچه کافی شاپ شما در محلی واقع شده که از مهمانان خارجی پذیرایی می کنید؛ بهتر است از ترکیب هایی که شامل مقادیر بیشتری دانه عربیکا می شود استفاده نمایید.
طعم قهوه عربیکا در مناطق مختلف متفاوت بوده و شامل بازه بسیار گسترده ای می شود. اما به طور کلی، در همه انواع عربیکا، ترش مزگی خاصی را می توان احساس کرد. ترشی این دانه به جز دانه های مناطق خاص، معمولا آزار دهنده نبوده و شباهتی به ترشی میوه ها دارد. یک جور ترش مزگی دلپذیر و لایت.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا