قهوه اسپرسو با طعم تلخ، نیاز به درجه رست بالاتری دارد که در این زمینه قهوه های روبوستا از جمله دانه هایی هستند که می توان آن ها را با درجه دارک نیز رست نمود و این مسئله به افزایش هر چه بیشتر میزان تلخی آن ها منجر می شود.
قهوه های اسپرسو همچنین از این امکان برخوردار هستند که میکسی از دانه های مختلف باشند و در نتیجه طعم و تلخی و حتی میزان کافئین آن ها نیز متغیر خواهد بود که شما هم با دریافت مشاوره های لازم می توانید به یک خرید مناسب اقدام نمایید.
جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید: | ||
هدا میرغفوری
راه های ارتباطی: |
||
![]() |
شماره موبایل: 09125214798 |