قهوه گلد

عرضه انواع قهوه فوری گلد و کلاسیک

عرضه انواع قهوه فوری گلد و کلاسیک از طریق بازار آزاد، باعث از بین رفتن همگنی قیمت ها شده است. به ویژه در شهرهای مرزی اختلاف قیمت با بازار تهران بسیار زیاد است. البته کیفیت محصول نیز در این اختلاف قیمت بی تاثیر نیست. اختلاف کیفیت به علت تفاوت توانمندی دستگاه ها و نوع دانه قهوه مورد استفاده در تهیه قهوه گلد و کلاسیک است.

 

قهوه گلد چیست؟

قهوه های آماده یا فوری، به دو روش متفاوت تهیه می شوند که محصول به دست آمده از این دو روش در ایران با نام قهوه گلد و کلاسیک شناخته می شوند.
خریداران این قهوه های فوری، محصول به دست آمده در روش فریز دراید را که به نام گلد شهرت دارد؛ به کلاسیک ترجیح می دهند.
برای تهیه قهوه گلد، پس از روست کردن دانه های خام، آن ها را آسیاب کرده و سپس اقدام به فریز کردن آن ها با کمک دستگاهی که به این منظور طراحی شده می نمایند. در این فرآیند، که خود شامل چند مرحله می باشد؛ پودر قهوه تبدیل به دانه های کریستال مانند، می شود.
مهمترین ویژگی روش فریز دراید حفظ عطر و طعم قهوه تا زمان مصرف آن است.
در روش کلاسیک، ماندگاری عطر و طعم نسبت به قهوه گلد کمتر بوده و رنگ دانه ها نیز
تیره تر می باشد.
مرغوب ترین قهوه های فوری جهان را در کشور آلمان می توان تهیه کرد. بسیاری از کارخانه های قهوه در آلمان، با استفاده از دانه های مرغوب اکوادور و با کمک دستگاه های بسیار پیشرفته، قهوه_فوری بسیار با کیفیتی را تولید می نمایند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا