قهوه موکا

طرز تهیه قهوه موکا خانگی

ساده ترین راه در طرز تهیه قهوه خانگی موکا برای علاقه مندان به این نوشیدنی ارائه شده تا با کمترین هزینه اقدام به آماده سازی آن نمایند.
قهوه اسپرسو به عنوان پایه اولیه قابل استفاده در تهیه انواع نوشیدنی های قهوه به حساب می آید که در این زمینه می توان به قهوه موکا اشاره نمود که درست کردن آن به صورت خانگی نیز با ارائه آموزش های لازم، امکان پذیر شده است.

قهوه موکا

مواد اولیه قهوه موکا:

پودر قهوه یک ق چ
شیر دو پیمانه
شکلات ۳ ق چ
خامه نصف پیمانه
شکر یک ق چ
دارچین

طرز تهیه قهوه موکا:

همانگونه که می دانید قهوه موکا در نتیجه ترکیب و دم کشیدن با شکلات آماده می شود که برای تهیه و آماده سازی آن، ابتدا اقدام به دم نمودن قهوه نموده و در ظرف دیگری پس از داغ کردن شیر، اقدام به اضافه کردن شکلات به آن نمایید و پس از حل شدن کامل آن، نوبت به اضافه کردن شکر به همراه خامه و قهوه اسپرسو دم کشیده می رسد.
توجه داشته باشید که ترکیب این مواد اولیه باید روی شعله ملایم گاز انجام پذیرد تا شاهد غلیظ تر شدن آن نیز باشیم. در این مرحله می توانید دارچین و یا وانیل را به منظور خوش عطر شدن نوشیدنی قهوه خود اضافه نمایید.
سرو قهوه موکا نیاز به فنجان های مخصوص خواهد داشت ضمن آنکه برای تزیین آن نیز، خامه زده شده بهترین گزینه ای خواهد بود که در کنار ظاهر زیبا، به ایجاد یک طعم مناسب نیز کمک بسیاری می نماید.
شکر و خامه از جمله مواد اولیه ای هستند که استفاده از آن ها بستگی به ذائقه شما داشته و از طرفی استفاده از قهوه اسپرسو برای تهیه این نوشیدنی نیز به نوبه خود برروی نتیجه نهایی، تاثیر بسیاری خواهد داشت.
منبع: بازار شکلات ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا