قهوه عربیکا

تفاوت دانه قهوه عربیکا و روبوستا

همانطور که می دانید یکی از محبوب ترین انواع نوشیدنی های گرم در سراسر جهان قهوه می باشد. کافئین موجود در این نوشیدنی باعث ایجاد هوشیاری بیشتر و برطرف کردن خواب آلودگی می شود لذا معمولا افراد در زمانی که حس می کنند نیاز به یک شارژ مجدد و سریع دارند با نوشیدن یک شات قهوه این خدمت را به بدن خود می نمایند.
البته باید توجه داشته باشید افراط در مصرف هر ماده ی غذایی می تواند اسیب هایی را به دنبال داشته باشد و قهوه نیز از این قاعده مستثنی نیست. زیاده روی در مصرف قهوه می تواند عامل اعتیاد باشد زیرا بدن به کافئین عادت می نماید.

مشخصات ظاهری دانه قهوه

دانه های قهوه به صورت بیضی بوده و یک شیار در وسط آن وجود دارد. این دانه ها محصول برداشتی از مناطق گرمسیری بوده که در ابتدا سبز رنگ هستند و پس از آن بر اثر حرارت ابتدا به رنگ زرد و سپس قهوه ای تغییر رنگ می دهند.

دسته بندی انواع قهوه
به صورت کلی می توان گفت که انواع قهوه به دو دسته روبوستا و عربیکا طبقه بندی می شوند و باقی انواع قهوه هایی که اسم آن ها را می شنوید میکسی از این دو نوع هستند.

قهوه عربیکا عطر و طعم بهتری داشته و گرانتر می باشد در حالی که قهوه روبوستا از میزان کافئین بالاتری برخوردار بوده اما طعمی ترش و تلخ دارد. کشت نوع روبوستا راحت تر بوده لذا در حجم بالا تولید می شود.
از بهترین انواع روبوستا در تهیه ی قهوه اسپرسو استفاده می نمایند. تقریبا به جز قهوه ترک و قهوه فرانسه سایر اسم هایی که در منو های کافی شاپی می بینید همگی یک پایه ی مشترک دارند که همان قهوه ی اسپرسو است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا