قهوه اسپرسو

بهترین دانه قهوه اسپرسو کنیا

از بهترین دانه های قهوه اسپرسو قابل استفاده می توان به کنیا اشاره نمود که مشخصه های آن از جمله دلایل انتخاب این دانه ها می شود.
همانگونه که می دانید دانه های قهوه در کشورهای متعددی پرورش داده می شود و این مسئله منجر به آن می شود تا بسته به شرایط پرورشی و همچنین موقعیت آب و هوایی که وجود دارد، دانه های قهوه دارای عطر و طعم و همچنین میزان کافئین های مختلفی باشند.
قهوه کنیا به عنوان یکی از گونه های عربیکا می باشد که به نوبه خود با توجه به عطر و طعم بالایی که دارد می تواند به عنوان یکی از مرغوب ترین دانه های قهوه مورد استفاده در جهت تهیه اسپرسو به حساب آید.

واردات قهوه سبز کنیا

قهوه های کنیا به صورت دانه های قهوه سبز وارد بازار جهانی از جمله ایران می شود که پس از آن، بسته به موقعیت های مصرفی در تهیه نوشیدنی های قهوه ترک، فرانسه و اسپرسو، این امکان وجود دارد که رست های مختلفی برای آن ارائه شود.
شرق آفریقا به عنوان یکی از موقعیت های کشت دانه های قهوه به حساب می آید که با توجه به اینکه این قهوه های کنیا در دسته عربیکا قرار دارند، از همین رو درصد ترشی آن متوسط بوده و از طرفی شاهد تلخی کمتر آن به نسبت قهوه های روبوستا هستیم.
از این دانه های قهوه به صورت صد در صد عربیکا برای تهیه قهوه اسپرسو استفاده می شود که موقعیت فروش عمده آن نیز فراهم می باشد تا شاهد عرضه مستقیم قهوه های مرغوب به همراه رست های مورد نظر مشتریان با قیمت های روز و رقابتی باشیم و جلب رضایت مشتریان، مهم ترین عامل در افزایش فروش خواهد بود.
منبع: بازار شکلات ایران

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا